Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Welkom in het hart van
de natuur en de geschiedenis
Carpe Diem is omgeven door
de Morenische Heuvels
En op een steenworp
afstand van het Gardameer
Bed & breakfast...
...& book & bike
Mauro, Tobia en An heten u van harte welkom in hun Bed & Breakfast “Carpe Diem” en nodigen u uit op een aangenaam verblijf te midden van de Morenische heuvels, gelegen ten zuiden van het Gardameer.
 
Het Bed & Breakfast bevindt zich in het historisch centrum van Solferino dichtbij de belangrijkste dorpjes van de Morenische Heuvels zoals Borghetto, Volta Mantovana, Castellaro Lagusello, Monzambano,  Pozzolengo, Cavriana en op slechts 12 km van het Gardameer, de ideale uitvalbasis voor een geslaagde vakantie in de omgeving van het Gardameer. Er is voor elk wat wils : ontspanning, cultuur, gastronomie, shopping of gewoon de perfecte verblijfplaats tijdens een zakenreis. Het beheer gebeurt op familiebasis en de verantwoordelijke, afkomstig uit België kan u te woord staan in het Italiaans, Engels, Frans, Nederlands en Duits.
 
We geven u uitgebreide tips om de streek te ontdekken : er zijn tal van mogelijkheden : het Gardameer met zijn typische dorpjes, de kunststeden Verona en Mantova enVenetië (met de trein op anderhalf uur van Desenzano del Garda), de pretparken : Gardaland, Caneva World, Movieland, een dagje relax in Waterpark “La Quiete”, het kuuroord van Sirmione en het thermaal centrum van Colà ….
Solferino is tevens werelwijd bekend om de veldslag van 1859, waarin het idee van het Internationale Rode Kruis is ontstaan.
 
U vindt er tevens een gevarieerde keuken : van eenvoudige en traditionele streekgerechten tot verfijnde lokale specialiteiten, begeleid door DOC wijnen uit de Morenische heuvels en de omgeving van het Gardameer, dit alles op loopafstand van het Bed & Breakfast “Carpe Diem”.
 
Pluk de dag en geniet van een onvergetelijk verblijf… Wij verwachten u !