Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Welkom in het hart van
de natuur en de geschiedenis
Carpe Diem is omgeven door
de Morenische Heuvels
En op een steenworp
afstand van het Gardameer
Bed & breakfast...
...& book & bike
Camera Notte Rosa

Het Bed & Breakfast CARPE DIEM met eigen ingang voor de gasten, beschikt over 3 nieuwe, comfortabele en stijlvol ingerichte kamers met privé badkamer.  Aan elke kamer werd de naam van een italiaans liedje gegeven.

De kamer "NOTTE ROSA" is een tweepersoonskamer met privé badkamer. Ze is gelegen op het gelijkvloers en beschikt over centrale verwarming met regelbare thermostaat en een kleine koelkast. Vanuit deze kamer kijkt men uit op de glooiende heuvels.

Lees meer: Notte Rosa

Camera Alba Chiara

Het Bed & Breakfast CARPE DIEM met eigen ingang voor de gasten, beschikt over 3 nieuwe, comfortabele en stijlvol ingerichte kamers met privé badkamer.  Aan elke kamer werd de naam van een italiaans liedje gegeven.

De kamer "ALBA CHIARA" is een familiesuite met een badkamer, gelegen op de bovenverdieping en bestaat uit één kamer met een tweepersoonsbed en een aparte kamer met twee eenpersoonsbedden.  De kamers beschikken beiden over centrale verwarming met regelbare thermostaat, airconditioning en een kleine koelkast.  Vanuit de gele kamer heeft men uitzicht op de mooie landelijke omgeving van de Morenische heuvels. De groene kamer kijkt uit op La Rocca (de toren) van  Solferino.

Lees meer: Alba Chiara

Camera Acqua Azzurra

Het Bed & Breakfast CARPE DIEM met eigen ingang voor de gasten, beschikt over 3 nieuwe, comfortabele en stijlvol ingerichte kamers met privé badkamer.  Aan elke kamer werd de naam van een italiaans liedje gegeven.

De kamer "ACQUA AZZURRA" is een tweepersoonskamer gelegen op het gelijkvloers en beschikt over centrale verwarming met regelbare thermostaat, airconditioning en een kleine koelkast. Vanuit deze kamer heeft men uitzicht op de binnenplaats.

PRIJZEN: MINIMUM 35 EURO - MAXIMUM 60 EURO

 • Alle prijzen zijn per persoon per nacht en kunnen variëren afhankelijk van laag of hoog seizoen, het gebruik (single, dubbel of familie) en het aantal nachten.
 • Het ontbijtbuffet is inbegrepen in de prijs.
 • Kinderen onder de 3 jaar : gratis.
 • Kinderen vanaf 3 tot en met 12 jaar : 25 euro.

Diensten inbrepen in de prijs:

 • Dagelijks onderhoud van de kamer
 • Beddengoed en linnengoed voor de badkamer
 • Mini frigo op de kamer
 • Parkeerplaats
 • Gratis Wi-Fi
 • Binnenplaats met tuinmeubelen
 • Gebruik van kinderbedje en kinderstoel

Het is verboden te roken binnenin het Bed & Breakfast. Wie wil roken kan terecht in de binnentuin. Huisdieren worden niet toegelaten.
Ontbijtbuffet is op basis van streekproducten.

Lees meer: Camera Acqua Azzurra